Springmusik
Vad blir det för väder idag?

This website uses a SPOTIFY API but is not endorsed, certified or otherwise approved in any way by Spotify.

Spotify is the registered trade mark of the Spotify Group.

 

OneWeb 2012 © Copyright

HUR BÖRJADE DET?

 

Jag hade just joggat ner till Slottskogen i Göteborg och skulle köra mitt vanliga varv då det slog mig att min springmusik hade gått på repeat ett bra tag, och tanken att leta igenom det stora utbudet av låtar och välja ut de bästa kändes som ett stort projekt.

 

- Vore det inte underbart om det fanns färdiga spellistor för olika träningspass, vare sig det är cykling, löpning, promenad eller yoga, tänkte jag. Idén hade rotat sig och direkt när jag kom hem startade jag www.springmusik.se och satte igång med att välja ut låtar och skapa spellistor. (Mitt alias är Manenon på Spotify, sök på Springmusik). Listorna finns som länkar under de olika kategorierna på förstasidan.

 

Förutom att jag motiverade mig själv att träna oftare, eftersom jag måste prova varje spellista, är känslan av att kunna motivera andra till träning helt underbart! Idag (maj 2013) har Springmusik.se funnits i 8 månader och haft över 24'000 besök. I genomsnitt har jag haft 200 besök per dag de senaste månaderna. Dessutom har jag fått äran att skapa unika spellistor till olika event och fått vara med i Friskispressen. Superkul och det får mig att vilja fortsätta hitta bra träningsmusik.

 

Oundvikligen kommer denna sida och dess låtar avspegla sig på min musiksmak. Men eftersom jag gillar all musik så tror jag att det kan bli en bra mix. Utöver den vanliga musikjakten kommer jag att ta hjälp er användare och vänner till att hitta nya låtar och skapa fler spellistor.

 

Klicka på länkarna och "subscribe" till låtlistan på Spotify. Använd "crossfade" funktionen på Spotify för att slippa glappen mellan låtarna, 12s är lagom. Använd inte shuffle-funktionen.

 

Springmusik.se har inlett ett samarbete med tradigthemma.se som bland annat tipsar om träningsövningar som du kan utföra i hemmet samt snygga-till-dig tips.

 

Alla tips och åsikter är välkomna, twittra eller maila info@springmusik.se

 

Enjoy!

 

/Malin

 

***************************

LINAS TRÄNINGSTIPS

 

En tjejkompis som har tränat på elitnivå i singel- och teamåkning (skridskor) och älskar att sporta och utsätta sig för tuffa utmaningar. Hon har delat med sig av sina bästa träningstips.