Springmusik
Vad blir det för väder idag?

LÖPNING - träningsmusik

Alla spellistor sätts ihop av Springmusik.se

70 MIN. Grymma låtar som får pulsen att gå upp

60 MIN. Heta, snabba latino och reagge beats

30 MIN. Mäktig rock blandat med... ja, med mycket trummor och några av världens bästa sångröster.

60 MIN. De senaste tempolåtarna från de stora stjärnorna

70 MIN. Bra pulslåtar, tror att denna spellista kommer att gillas framför allt av tjejer.

80 MIN. Gamla pulshöjande slagdängor från 70-talet, 80-talet och 90-talet

100 MIN. Gästspellista från HollyDolly med snabba dubstep låtar mixat med klubbmusik från Lala-Land aka Hollywood.

60 MIN. Gästspellista från Reaksmugglaren. Klubbmusik

70 MIN. Sköna låtar med bra beat för långsammare tempo. Får dig att studsa fram med en lyckokänsla!

60 MIN. Ett mästerverk med en riktigt bra blandning mellan okända och kända partylåtar. Musiksponsring till välgörenhetsorganisationen Inspons.se som samlar in pengar till välgörenhet genom "motionsutmaningar"

100 MIN. Den gamla 80-tals rocken är tillbaka!

90 MIN. Gästspellista från GegerSeger med blandning mellan nya och okända låtar med bra beats.

70 MIN. Intervall. Börjar med en lugnare låt för uppvärmning, sedan kör det igång på allvar. Maxa på varannan låt och sänk tempot på varannan. Använd ej shuffle-funktionen.

60 MIN. Hardcore när den är som bäst. Ingen musik för den känsliga...

60 MIN. Skön "partymusik" som passar bra i löparspåret.

100 MIN. De bästa låtarna från 70-talet som ger dig en extra boost. Mycket härlig funk och disco!

65 MIN. En galen bladning mellan olika musikstilar, men passar perfekt i löparspåret!

70 MIN. Grym musik med puls, vissa låtar är riktigt fräcka!

Tips-tack till R. Westling.

60 MIN. Beats and styles get back again... Får din puls att skena iväg. Dessa låtar är helt klart de bästa från början av år 2013.

60 MIN. Bra mix mellan tempo och musikstilar. Blås på ordentligt när upptempolåtarna kommer.

60 MIN. Speciellt framtagen med tanke på Göteborgsvarvet. Denna musik ger dig energi och glädje! (Ladda ner två listor så du har musik till hela varvet)

60 MIN. Haft sommaren och några höstveckor tillängnade att hitta ny musik. Denna lista är första resultatet. Skön musik med hög tempo!

LINAS TRÄNINGSTIPS

• Rätt utrustning. Springskor med rätt pronation och stabilitet. Använd kompressionskläder, inte bomullskläder för de tynger dig när du svettas.

• När du springer i backar håll blicken några meter framför dig och öka frekvensen i stegen så du får en så kort markkontakt som möjligt (tänk dig att marken är stekhet). Håll överkroppen upprätt och pendla kraftigt med armarna. Håll tempot tills du är över backkrönet.

• I nedförsbackar skall du slappna av med överkroppen och skaka loss armarna, låt benen ”rulla ner” för backen. Bromsa inte, det tar energi.

• Extremt viktigt att fylla på vätska under hela dagen inför träningen. Ät även ordentligt så din energimätare är på max. Mat och vatten påverkar din prestation under träningspasset.

• Hitta en takt med andningen med ditt steg. Öppna upp bröstkorgen. Jag har anpassat min andning till att lugnt räkna ”ett-två” på inandningen och ”ett-två” på utandningen. Det är viktigt att ta ett djupt andetag ibland så extra syre tillförs i blodet, detta för att matta av mjölksyran innan det är för sent.

• Stretcha efter träningspasset. Muskler har en tendens att dra ihop sig, korta muskler sänker din prestation.

• Ät något litet direkt efter träningen, tex frukt (få kalorier), som mättar och även stärker immunförsvaret. Då har kroppen lättare att återhämta sig till nästa träningspass.

• Variera din löpträning för att utvecklas; intervall, distans och fartlekar.

This website uses a SPOTIFY API but is not endorsed, certified or otherwise approved in any way by Spotify.

Spotify is the registered trade mark of the Spotify Group.

OneWeb 2012 © Copyright