Springmusik
Vad blir det för väder idag?

GÅ NER I VIKT

Det finns massor av olika anledningar att gå ner i vikt. Antingen har du några få kilo för mycket eller så kräver din hälsa en större förändring. Din kropp är ditt tempel, och den skall hålla ett helt liv. Det finns flera olika sätt att gå ner i vikt. Ät rätt, träna och vila. Det finns hjälp för att se en snabb förändring, men det är upp till Dig om den skall bestå.

 

Vi samarbetar med tradigthemma.se som berättar om olika träningsövningar du kan göra i hemmet, även tips om hur du går ner i vikt och vilka fallgropar du skall undvika.

 

Träna hemma med Tradigthemma.se

Håll koll på ditt matintag!

Matdagboken är en av Sveriges mest populära kost- och viktsajter. Matdagboken är en helt oberoende sajt som välkomnar alla viktminskningsmetoder, allt från LCHF till kaloriräkning och pulverkurer.

 

Det finns flera populära färdiga veckomenyer som du kan följa till en början. Välj mellan LCHF, Veg LCHF, ISOdieten, GI eller kalorisnåla menyer. Oavsett vilken metod eller diet du kör är ett medlemskap väl investerade pengar, då du får tillgång till en rad verktyg som gör det enkelt att hålla din diet.

 

Kosttillskott

Ibland får inte kroppen tillräckligt med vitaminer och mineraler. Antingen kan du försöka att äta hälsosammare eller så äter du kosttillskott. Vissa piller hjälper dig med träningen, medans andra kan hjälpa dig att öka förbränningen och gå ner i vikt snabbare.

Aquamin är lätt vattendrivande och är för dig som har problem med mycket vatten i kroppen eller vill gå ner i vikt. Aquamin är därför bra som utrensning, och mot svullnad som man lätt kan få i sommarvärmen, men även mot svullnader under ögonen eller i fingrar och fötter.

 

NutriGuard Man är ett kosttillskott speciellt utvecklat för män som är aktiva oavsett det är inom en idrott, eller om man har ett krävande arbete eller vardag. Nutriguard är för de som bryr sig om sin hälsa, eller är medvetna om näringens betydelse för hälsan och vill komplettera kosten med nödvändiga näringsämnen.

 

NutriGuard Man bygger upp ditt immunförsvar och skyddar mot nedbrytning.

NutriGuard Woman är ett kosttillskott speciellt utvecklat för kvinnor som är aktiva oavsett det är inom en idrott, eller om man har ett krävande arbete eller vardag.

 

Produkten innehåller alla viktiga vitaminer, mineraler och örter i en kombination med de essentiella fleromättade fettsyrorna Omega-3 och Omega-6. NutriGuard Woman bygger upp ditt immunförsvar och skyddar mot nedbrytning

 

 

 

This website uses a SPOTIFY API but is not endorsed, certified or otherwise approved in any way by Spotify.

Spotify is the registered trade mark of the Spotify Group.

 

OneWeb 2012 © Copyright